X

Neem Contact op

026 840 64 89 info@syntact.nl

Gelieve dit veld leeg te laten.

X

OverSyntact

Basisidee van waaruit wij invulling geven aan onze activiteiten is:

Inzicht hebben in de eigen kwaliteiten en de ruimte om te zijn wie je bent is de basis voor verdere groei en ontwikkeling van het individu, team en daarmee de organisatie. Medewerkers leveren, vanuit innerlijke balans en met plezier, een bijdrage aan het realiseren van doelstellingen. Voorwaarde voor succes is contact maken met de eigen passie en het durven hanteren van de eigen kwetsbaarheid. Bij dit perspectief zijn voor ons de sleutelwoorden het oppakken van de eigen verantwoordelijkheid, openheid, zelfrelativering en humor. Syntact richt zich meer dan twintig jaar op de individuele mens in de organisatie op het niveau van directie en middenmanagement. Dat doen we resultaatgericht. We stemmen onze activiteiten af op meetbare en werkbare doelen. Ja, het werkt. Door individuen te ontwikkelen, brengen we de organisatie in ontwikkeling. We richten ons op eigen verantwoordelijkheid en eigen initiatief, op openheid en op no-nonsense. We hebben de ervaring dat, als mensen worden aangesproken op hun eigen kracht en plezier, dit op een zinvolle manier doorstraalt naar de hele omgeving. De organisatie wordt vitaal en krachtig en kan weer verder. Wij staan garant voor dat resultaat – we doen het niet voor minder.  Dankzij de expertise die we in huis hebben, ontwikkelen we op vrijwel elke vraag een passende aanpak.

We staan ervoor in dat al onze medewerkers dezelfde visie en dezelfde passie delen: plezier is de basis waar alles sneller, leuker en harder op groeit. Tot en met hele organisaties.

De uitdaging voor organiseren is dat medewerkers zich met elkaar dusdanig organiseren opdat een ieder zo maximaal mogelijk datgene doet:
– wat hij/of zij leuk vindt
– waar hij/zij goed in is;
– wat van waarde is voor zijn of haar omgeving.

Over Syntact

Wie ben ik

Remco van Veen (1964) heeft twintig jaar ervaring als managementtrainer/adviseur. Zijn professionele opleidingsachtergrond bestaat uit twee jaar HTS, afgestudeerd als sociaal- en organisatiepsycholoog, SIOO opleiding tot organisatieadviseur, leergang interventiekunde en licentiehouder van het concept ‘Human Element’ (USA), een door Will Schutz ontwikkelde benadering op het gebied van persoonlijke - en teamontwikkeling.“In een technisch en sterk resultaatgerichte omgeving voel ik me in mijn element. Daarom richt ik mij er bij de begeleiding van teams en van individuele medewerkers op, dat zij in hun kracht komen. Ik geloof er namelijk in dat wanneer medewerkers in teams op een plezierige manier resultaten kunnen behalen, de organisatie gezond is. Zo’n gezonde organisatie is daardoor op haar beurt beter in staat om een positieve maatschappelijke functie te vervullen. In mijn ogen zijn teambegeleiding en (individuele) coaching niet vrijblijvend. Het vertrekpunt is te allen tijde het realiseren van doelstellingen en het behalen van resultaten. Dat begint bij het oppakken van de eigen verantwoordelijkheid. Om dit goed neer te kunnen zetten begeleid ik de mensen bij het zoeken naar wat hen motiveert. Waar zit de persoonlijke passie? Wanneer mensen met elkaar in gesprek raken vanuit hetgeen belangrijk voor hen is, dan zie je het energieniveau in een team groeien. Als begeleider laat ik mijn enthousiasme zien en geef ik de aanzet tot verandering. Ik moedig mensen aan om in een open en eerlijke communicatie met elkaar tot constructieve resultaten te komen.Uiteindelijk gaat het er wat mij betreft om dat het plezier van de teamleden toeneemt en dat er met meer gemak een goed resultaat wordt behaald. Het is een benadering van binnen naar buiten, voor het individu én voor het hele team. Ik heb er zelf ook echt lol in als ik merk dat mensen dichter bij zichzelf zijn gekomen, er weer zin in hebben en als het team het weer ziet zitten. Het mooie van mijn werk vind ik dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van mensen en daarmee aan de ontwikkeling van organisaties en uiteindelijk een betere wereld.”

 • Comode

  Gerenommeerde trainers

 • Comode

  Begeleid veranderen

 • Comode

  Ster in vernieuwingen

 • Comode

  Bewezen deskundigheid

Bekijk wat Syntact voor u kan betekenen!

Diensten